Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ
 
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ
Τράπκος Ιωάννης | Φανοποιείο - Βαφές Αυτοκινήτων Έδεσσα


Δυστυχώς ατυχήματα συμβαίνουν πιο συχνά απ' όσο θα θέλαμε και η αποκατάσταση των ζημιών δεν είναι κάτι που γίνεται εξίσου εύκολα. Επίσης, στο αυτοκίνητό μας μπορεί να παρουσιαστούν μικρές ζημιές με την παροδο του χρόνου. Εάν λοιπόν θέλετε το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο, δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε.

Στο φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας “ΤΡΑΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” το οποίο εδρεύει στην Έδεσσα, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την πείρα που χρειάζεται, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους επισκευή και επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας, σε οποιονδήποτε βαθμό δυσκολίας και αν είναι η ζημία του.

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να επαναφέρει το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση, εύκολα και οικονομικά. Είτε πρόκειται για την επισκευή αμαξώματος ή την αντικατάσταση μερών του αυτοκινήτου σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο φανοποιείο - βαφείο μας για σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Κούμπωμα - Επισκευή προφυλακτήρων
Γρατσουνιές / Σφυρηλατήσεις
Βαθουλώματα
Επισκευές Πλαστικών Μερών
Εκδορές του χρώματος
Επισκευή κλειδαριών κ.α.
 
Μέσα από τις διαρκείς εκπαιδεύσεις στην χρήση των υλικών και των νέων τεχνολογιών αλλά ακόμα περισσότερο χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να επισκευάσουμε το δικό σας αυτοκίνητο με την ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας που θέτει ο κατασκευαστής.

Βασικό μας μέλημα είναι η τέλεια οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας μετά την επισκευή του. Παράλληλα εγγυόμαστε άρτια αποτελέσματα χωρίς παρεκκλίσεις στους χρόνους παράδοσης και κυρίως οικονομικά.

 
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Έδεσσα για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.