Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
ΤΡΑΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Φανοποιείο - Βαφές Αυτοκινήτων Έδεσσα


Στο φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας “ΤΡΑΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” το οποίο εδρεύει στην Έδεσσα, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε εργασία φανοποιείου ή βαφείου χρειάζεται το όχημά σας στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Εδώ και αρκετά χρόνια, είμαστε δίπλα σας και αποκαθιστούμε οποιαδήποτε φθορά έχει παρουσιάσει το χρώμα ή το αμάξωμα του αυτοκινήτου σας, είτε λόγω ζημιάς - ατυχήματος, είτε εξαιτίας της παρόδου του χρόνου ή των καιρικών φαινομένων.

 
 
 
 
 
 
 
Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε την επισκευή, βαφή και φανοποιϊα από την πιο μικρή υλική ζημιά μέχρι την πιο μεγάλη, για κάθε μάρκα αυτοκινήτου. Επιπλέον, σας παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα περιποίησης του αυτοκινήτου σας όπως ξεθάμπωμα φαναριών, κέρωμα αλλά και γυάλισμα αυτοκινήτου που θα κάνουν το όχημά σας σαν καινούριο.

Τα χρώματα και γενικότερα τα υλικά που χρησιμοποιεί το προσωπικό μας για να αποκαταστήσει τις φθορές στο αυτοκίνητό σας είναι άριστης ποιότητας και προσφέρουν άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

Η πολυετής πείρα μας, το κύρος μας και η συνέπειά μας απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας μάς ξανά προτιμούν και μας προτείνουν. 

Το φιλικό κλίμα του φανοβαφείου - βαφείου μας θα σας απαλλάξει από το άγχος ή την αγωνία για ένα από τα πολυτιμότερα αποκτήματά που διαθέτετε, το αυτοκίνητό σας. Στόχος μας είναι η άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. 

 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Έδεσσα για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.